• Task18 January 2020

Retina Symposium 2021

How to improve treatment in retinal disease

Op zaterdag 16 januari 2021 vindt het jaarlijkse RETINA symposium plaats, alweer voor de negende keer. U bent hiervoor vanaf 10.00 uur van harte welkom in het EYE Filmmuseum in Amsterdam.*

Noteert u deze datum alvast in uw agenda? Wij hopen u op zaterdag 16 januari 2021 te mogen verwelkomen.

Namens de programmacommissie,

………………….

Prof. dr. Caroline Klaver
Erasmus Medisch Centrum, Rotterdam & Radboudumc, Nijmegen
(voorzitter)

Prof. dr. Carel Hoyng
Radboudumc, Nijmegen

Dr. Janneke van Lith-Verhoeven
Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis,Tilburg

* De organisatie van Retina 2021 Symposium houdt de ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus nauwlettend in de gaten. Indien nog van kracht, zal de 1,5 meter maatregel in acht genomen worden tijdens het symposium en als de geldende maatregelen daar aanleiding toe geven zal het symposium (gedeeltelijk) online plaatsvinden.

Programma

Programma zaterdag 16 januari 2021

Het wetenschappelijk programma is van 10.00 – 15.00 uur met een lunchpauze van een uur.

De programmacommissie is druk bezig met het ontwikkelen van een interessant en interactief programma voor het Retina Symposium 2021. Houd deze website in de gaten voor updates over het programma.

Bevestigde sprekers

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de lijst van sprekers voor het Retina Symposium 2021. Houd deze website in de gaten voor nieuwe namen.

Praktische informatie

Doelgroep
Dit symposium staat open voor oogartsen, oogartsen in opleiding en physician assistants die in Nederland geregistreerd zijn (BIG en/of NAPA-nummer). De voertaal is Nederlands; de lezingen van de buitenlandse sprekers zullen in het Engels gegeven worden zonder simultaanvertaling.

Fotografie
Tijdens het symposium zullen er foto’s gemaakt worden. Deze foto’s zullen gebruikt worden voor promotionele doeleinden ten behoeve van het symposium. Wenst u niet op deze foto’s te staan maakt u dit dan kenbaar bij de organisatie van het symposium.

Registratie

Registratie

De registratie voor het symposium wordt verzorgd door Congress by design. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Er geldt een eigen bijdrage van 35 euro, inclusief btw, die u tijdens de online registratie of direct daarna dient te voldoen om definitief als deelnemer geregistreerd te worden. Alleen oogartsen, oogartsen in opleiding en physician assistants kunnen zich registreren en dienen bij de registratie hun BIG en/of NAPA-nummer op te geven.

Kunt u deelnemen aan deze bijeenkomst?

Voorwaarden en verwerking van persoonsgegevens.

Dit congres wordt mede mogelijk gemaakt door Bayer. Indien u deelneemt aan dit congres dan worden uw persoonsgegevens tevens door Bayer verwerkt als separate verwerkingsverantwoordelijke. Bayer bewaart uw contactgegevens en informatie over uw interesses om uw ervaring met de producten en diensten van Bayer continu te verbeteren. Voor meer informatie, zie www.medischwijzer.nl/gegevensbescherming. De totale gastvrijheidskosten voor deze bijeenkomst bedragen € 42,70 (€ 37,90 maaltijdkosten en € 4,80 inschrijfkosten*) Volgens de Gedragscode Geneesmiddelenreclame (CGR-code) mag u gastvrijheid ontvangen met een maximum van € 500 per keer en van € 1.500 per vergunninghouder per jaar (cf. artikel 6.4.6 lid 1 CGR). De bovengenoemde drempel geldt niet voor congressen waarbij u en de vergunninghouder elk 50% van alle gastvrijheidskosten dragen. Bayer draagt er zorg voor dat deze drempel niet wordt overschreden. Voor dit doeleinde verwerkt Bayer B.V. een aantal persoonsgegevens waaronder uw naam, uw specialisme en de omvang van de gastvrijheid die u van Bayer heeft ontvangen in het kader van deze wetenschappelijke samenkomst. Bayer zal uw gegevens opslaan voor zolang het bovengenoemde doel de verwerking van deze persoonsgegevens rechtvaardigt. Voor vragen over de verwerking van deze gegevens en het aanpassen van deze gegevens, kunt u te allen tijde contact opnemen met Bayer op het volgende e-mailadres: transparantie@bayer.com. Op grond van de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming beschikt u over het recht op informatie, recht op verbetering of verwijdering, recht om bezwaar te maken, recht op overdraagbaarheid en het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Voor meer informatie over uw rechten, kunt u een bericht sturen naar Bayer B.V., Data Protection Officer, Energieweg 1, 3641 RT Mijdrecht, Nederland of naar dataprivacy.nl@bayer.com.
* Inschrijfkosten: volgens de CGR-code zijn dit o.a. drukkosten, hand-outs, cursusmateriaal, pennen, blocnotes, congresmaterialen, onvoorziene kosten.

Locatie

Symposiumlocatie
Het symposium vindt, net als de voorgaande symposia, plaats op de zeer toepasselijke locatie EYE, het filminstituut aan het IJ in Amsterdam recht tegenover het Centraal Station.
EYE beschikt over uitstekende symposiumfaciliteiten en is zowel met openbaar vervoer als per auto uitstekend te bereiken.

EYE Filmmuseum
IJpromenade 1, 1031 KT Amsterdam
Gebruik op uw navigatiesysteem het adres Overhoeksplein 1.
Aan het einde van de Ceramiquelaan vindt u de parkeergarage van de A’DAM Toren.

Route

Openbaar vervoer
Vanaf Amsterdam Centraal Station brengt een gratis pont (richting Buiksloterweg, pont 901) u in drie minuten naar de overkant van het IJ (24 uur per dag). Na aankomst aan de overkant loopt u in een paar minuten naar EYE.

 

Auto
Per auto is EYE eenvoudig bereikbaar vanaf de ringweg A10 of via de IJtunnel. EYE heeft voldoende betaalde parkeergelegenheid naast het gebouw. U ontvangt van ons een gratis uitrijkaart. Geregistreerde deelnemers aan het symposium ontvangen ruim van tevoren een gedetailleerde routebeschrijving.

Meer informatie

Voor meer informatie over het symposium en de registratie kunt u, bij voorkeur per e-mail, contact opnemen met het symposiumsecretariaat, Congress by design.

Symposiumsecretariaat
Congress by design
Postbus 77
3480 DB Harmelen
Tel: 088 0898101
E-mail: retina@congressbydesign.com

Educational grant

Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door Bayer.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom het Retina Symposium 2021? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Ik wil graag updates ontvangen rondom het Retina Symposium.*

PP-EYL-NL-0217-1